Slett brukeren din i VG X
Slik ber du om sletting
- Logg inn med Vipps for å bekrefte at kontoen er din.
- Velg «Be om sletting» og bekreft.
Vi har mottatt forespørselen din. VG X-kontoen din blir slettet innen 30 dager.
Dette slettes innen 30 dager
VG X-kontoen, profilopplysninger fra Vipps, lesehistorikk og annen kontoaktivitet, samt tips, tilbakemeldinger, avstemningssvar og kommentarer, med unntakene nedenfor.
Dette kan bli beholdt
Redaksjonelle bidrag og innhold som trengs for tjenesten kan beholdes. Chatbotsamtaler er ikke knyttet til kontoen og slettes ikke ved kontosletting. Aggregert statistikk beholdes så lenge den er nødvendig.
Personvernerklæringen angir ingen fast slettefrist for disse opplysningene.
Får du ikke logget inn?
Be om hjelp til sletting på x@vg.no.